Prejšnji teden (7. – 13. 10. 2024) je potekal Teden otroka, katerega letošnja tema je bila: OTROK, NEPOPISAN LIST. V našem vrtcu smo otrokom skozi ves teden pripravili pestre dejavnosti, s katerimi smo jih spodbujali k razmišljanju in ustvarjanju, hkrati pa smo želeli utrditi vez, ki nas povezuje s starejšimi generacijami. V ta namen so se otroci iz skupin Rdeči in Temno rdeči palček v ponedeljek in torek odpravili na obisk v dom Lipa, kjer so se družili z njihovimi varovanci in uživali ob igranju družabnih iger.

Ogledali smo si predstavo »BABICA MARMELADA« v izvedbi strokovnih delavk vrtca, v kateri so uživali prav vsi otroci – od najmlajših do najstarejših.

Veliko časa smo preživeli zunaj, v gozdu, kjer smo raziskovali in se igrali v gozdni igralnici. Obenem smo s čistilnimi akcijami poskrbeli za lepo in čisto okolico vrtca ter spoznali veliko novega ob izvajanju različnih eksperimentov. Ob razmišljanju o dobrih delih smo se zahvalili našemu tehničnemu osebju, ki tako lepo skrbi, da je vrtec čist, urejen in da so naši trebuščki polni.

 

Barbara Jagodič

                

 

           

 

            

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost